mandag 14. april 2014

Fredag 11/4

Heeeeia søte bloggen!!!

Idag sto vi opp freshe og klare for nydelige forhold og soool!
Ditte blei brått ein nedtur da vi såg ut vindua på rommet i våre sexy nyinnkjøpte truse på den lokale sjappa her i colakli! Det var overskya!!! Bønneropet våra overdøyvde dei lokale heltane!

Men vi gikk til frokost og innsåg kjapt at det blide åsynet av Jon-Helge i frokostsalen skulle få ein kvar overskya dag til å bli flotteh!!

Etter frokost klokka 8 so reiste vi til treningsfeltet til kl.9 og starta med ei frekk og lett oppvarming og brukte store delar av økta til døballar og terpe forskjellige variantar!! Folk he og gle seg til! Vi avslutta med ei lett speleøkt og nedjogging før vi tok bussen tilbake til vårt eminente hotell og all-inclusive! Det var da tid for restitusjon av ymse slag. Noken spelte bordtennis, andre kort, og noken tok seg tilogmed ein kåbbåistrekk. Dette blir da straffa med å bli båre ut i bassenget med kle på! Det er greit å slappe av, men ikkje slik at det blir for mykje av det gode!

Grunna overskya vær so blei det dessverre ikkje tid i sola denne dagen, det gikk hardt innpå noken av dei som var med, men etter ein time med hobbypsykolog Isak, so gikk det ganske mykje betre med dei fleste....

Etter ein god lunsj og noken kaffikoppar vende vi nasa tilbake til treningsfeltet.
På denne økta so klina vi til med ei deilig oppvarming etterfulgt av noken småfrekke vendingsøvelsar før vi klina til med ei god 3lags økt der Jon-Helge måtte prøve å roe ned noken av dei som deltok i øvelsen etterkvart! Dette gikk over og vi blei venna igjen! Kooooz!
Etter ein Lett nedjogg og en smågalen busstur heim so fekk vi beskjed om å kjøle ned beina. Noken tok dette alvorlig, mens andre kjølte ned både kropp og haud!
Juniorane fekk alltid ei lita ekstra oppvartning i bassenget, og ein av førstereisjuniorane fekk oppleve denne herlige tradisjonen. Han hadde sett tilbud på sjappa over gata om tilbud på t-skjorter og tipsa Petter-Ove om at det var 3 til 12€ og truga han til å fare å kjøpe nye tskjorter.
Om Pete gjorde dette då veit ikkje vi, men han har ikkje vore heilt i slag siste dagane.

Middagen blei inntatt seinare på kvelden i stor stil der alle lagleiarane ramla innom dessertbordet både 1 og 2 gongar. Dei har litt å ta igjen på treningsfronten, men kan kanskje hente seg inn på rutina vil eg tru.

Kvelden blei brukt til kaffi/pc/facebook/snapchat og andre ymse aktivitetar som fe tida til å springe kjempefollafart!!! For noken gikk tida vel fort!

Vi takkar med det for fredagen og ønske alle våre lesara gonatt og kyss :-* (dokke fortjente den)

Mvh
Rom 322 ved club grand aqua 2014!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar