torsdag 24. april 2014

Åmdal - Vartdal

Åmdal og Vartdal opna årets sesong med lokaloppgjer onsdag kveld. Vartdal vann kampen fortent 3–0.


Verken Åmdal eller Vartdal klarte å feste grepet om kampen og skape målsjansar i opninga av lokaloppgjeret, men Vartdal fekk ballen til gå utover i omgangen. Steffen vart skadd etter 15 minutt. Jostein hadde eit godt innhopp. Etter tjue minutt avslutta han i tverrliggjaren frå hjørnet av 16-meteren. Fem minutt seinare fann han Erling i feltet som sendte Vartdal i føringa. 10 minutt seinare fekk Rolf-Audun vendt opp på tolv meter og dobla leiinga på vakkert vis. Åmdal sin største sjanse i 1. omgang kom to minutt før pause, men Allan fekk sendt frisparket frå Kai Robin Myklebust til hjørnespark.

Tre minutt ut i 2. omgang fekk Jostein ein stor sjanse til å punktere kampen, men avslutninga gjekk utanfor. Då timen var spelt avslutta Kai Robin Myklebust i stolpen, og returen sette Torbjørn Brandsæter i tverrliggjaren. Åmdal hadde ikkje marginane på si side. Utover i omgangen fekk Vartdal store rom å springe i. Erling, som var banes beste spelar, vart spelt gjennom, og lobba inn 3–0 på elegant vis. Mot tampen av kampen hadde både Åmdal og Vartdal store sjansar, men ingen av laga fekk teljande resultat.


Den første halvtimen var kjempebra, og så var vi dårlege i siste kvarteret av 1. omgang. I 2. omgang har vi bra kontroll sjølv om det er litt rufsete. Vi skårar tre mål, men kunne ha skåra det dobbelte. I tillegg held vi nullen. Så det var ein bra start, seier Einar Arne Roth som saman med Bjarte Flåskjer trenar Vartdal.

Lage som starta mot Åmdal :
Allan, Thomas, Aleksander, Arthur, Frank R, Geir-Arne, Erling, Kenneth, Morten, Steffen, Rolf-Audun
Benytta innbyttera : Jostein inn for Steffen, Fredrik inn for Kenneth
Benk : Terje, Marius, Dan Andre
Skada : Petter Ove 

Neste kamp er onsdag 30 april. kl.18.30 på Rota mot Vigra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar