tirsdag 27. mars 2012

Då reiser Vartdal til Tyrkia på treningsleir



Det er på Club Grand Aqua Hotell Vartdal skal bu på. Hotelle ligger i Side.
Bloggen kjem til å verte oppdatert kvar dag :)

7 kommentarer:

  1. Bruke masse penga og tid på å reise halve verden for å bo på samme hotell som Volda, Skodje og halve Ålesund... Trene på ei humpete gressbane når alt man skal spille på gjennom sesongen er kunstgress... Hadde garantert fått like mye, eller mer, utbytte av å bo på hotell i Ålesund i det vakre vårværet vi har nå og fått trent på ei strøken kunstgressbane. Penger spart kunne blitt brukt til nye baller og vester og minst 8 sosiale sammenkomster for å styrke det sosiale innad i laget.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hadde du bytta ut ei veke i 25 grader, på grasbaner som har færre ''humper'' enn Color Line Stadion, etter tre måneder i kalde Norge på grus og kunstgras like humpete som Remane Stadion for hotell i Ålesund og trene på utslitte kunstgrasbaner? Tåpelig utsagn, i alle fall når vi betaler turen sjølve, så klubben betalar ikkje eitt øre for turen.
      Det sosiale er ikkje noko å syte på.
      PS. Det er langt mellom dei vakre vårdagane på sunnmøre iår.

      Slett
  2. E hadde betalt en del penga for å få 25 grader i ei uke i Tyrkia sammen med lagkameratene mine. Fotballmessig så får dokke nok minst like gode forhold å trene under her hjemme, så det blir nok en sosialt positiv tur.

    Men aller viktigst var det å skrive en kommentar som provoserte litt slik at det blir litt liv inne på sidene her! Det er nemlig gøyt...og ekstra gøyt når sesongen begynne!

    Lykke til i Tyrkia, og ikke så mye lykke til når sesongen starta!

    PS: Du må innrømme at d e kjipt med Volda, Skodje og 2*Herd på samme hotell når du først e i Tyrkia?

    SvarSlett
  3. Kva er kjipt med d? Vi er 30 personer som får d kjekt ilagt :-) Om det er folk frå skodje, herd eller volda speler liten rolle. Vi får trent 12 økter på 7 dager, der 26 vartdalspelarar er 100% forberedt til kvar einaste økt. D blir kjekt d :-)
    Hører eg misunnelig!!
    Mvh Kenneth/Vartdaltrenar

    SvarSlett
  4. Stå på Vartdal ! det er sikkert supert i tyrkia denne veka, når her ligg 25 cm snø i Ørsta. Å ligge på hotell med andre lag må vere både sosialt og ikkje minst impulspåfyll. Tenk alt Vartdal kan plukke opp av finnesser av dei andre laga, spesielt av Volda som er det laget som ligg lengst oppe i divisjons-systemet der inn e bondelandet. Lykke til i sesongen.

    SvarSlett
  5. Du som he komentert først. idiot

    Helsing Pete

    SvarSlett
  6. Skulle ikkje denne bloggen oppdaterast kvar dag? Det var mykje betre i fjor...

    Ex-reservekeeper

    SvarSlett