lørdag 20. september 2014

Stordal - Vartdal

Stordal var motstander onsdsag. og Vartdal var det einaste lage som hadde klart å slå Stordal denne sesongen.

Etter at Vartdal slo Åmdal 5 - 0 på Remen i første haustkampen i år har laget gått frå siger til siger.

Vartdal opna kampen bra og tok leiinga etter 6 minutt ved Aleksander etter eit hjørnespark.

Ti minutt ut i 2.omgang dobla Anders leiinga, og sju minutt seinare ordna Erling 3 - 0 leiing. Vartdal låg kompakt og godt, og tok dei på kontringar. Anders Øie reduserte for Stordal etter 62 minutt, men Vartdal forsvarte seg godt mot slutten og tok alle tre poenga.

Vartdal mangla Petter Ove og Steffen til denne kampen.

Stordal IL fotball på Twitter : Beste bortelage vi har sett på Kirkebø i år. Blåtrøyene giftigst innenfor de to 16-m.