fredag 7. juni 2013

Vartdal - Langvåg

Vartdal håpte på å vere det første laget som tok poeng frå langevåg denne sesonge, men serieleiaren var effektive, og vann kampen 5 - 2

Det va Langevåg som fekk den beste starten på kampen, og hadde mykje ball i første halvdel av kampen. Bortelaget skapte farlegheiter på døballar, og runst tjue minutt ut i kampen glapp det markeringa for heimelaget - og Langevåg skåra etter eit hjørnespark. Ikkje lenge ettre dobla gjestane leiinga på ein liknande situasjon som 1 - 0 målet. Sjølv om Vartdal låg under var dei framleis godt med i kampen, og etter pausen klarte dei å slå tilbake. På ein dødball ruva Petter Ove i felte, og stanga inn reduseringa.

Vartdal hadde initiativet i kampen etter reduseringa, men det va Langevåg som fekk utteljing då fekk tildelt straffespark etter kontring. Ikkje leng etter på va Petter Ove igjen sterkast i feltet på hjørnespark, og ny redusering. Vartdal hadde bra trøkk i spelet sitt, og var ei redning på strek frå utlikning. I stade fekk langevåg 4 - 2skåringa. Vertane satsa offentsivt for å prøve å få med seg noko frå kampen, men i staden for utteljing skåra bortelaget igjen, og kampen va avgjort.