Tirsdag morgen vokna en trøtt gjeng rundt ca 07.30 (vertfall noken) andre valgte å sove istedet (Kenneth ikkje blid).

Etter frukost gjekk noken å gjor sej klar til dagens første økt på bana, menst andre sovna. En av oss (kyllingane) forsov sej til og med. Dagens treningsøkt hadde fokus på teknikk og presisjon. Etter treningsøkta var det taning som sto på agendaen (= rødt lagbilde). Klokka 15.15 var det full fokus på kamp som gjekk av stabelen klokka 16.30.

Her kjem eit kampreferat:

Kampen starta med et smell! De var full kjør frå første touch på ballen.

Nils Petter har funnet tilbake til formen og spelte ein kjempe kamp. Han scorte 1-0 målet. Han blei spelt gjennom og kom aleine med keeper og satte den rolig og kontrolert i mål. Vartdal mysste ikkje fokus og var i full kjør igjen. Vartdal fekk ein korner og inlegge kom inn i sekstenmeteren og etter mykje klabb og babb satte Rolf Audun ballen i nette.

Vartdal holdt 2-0 til pause. Etter pausen såg de ut til at Vartdal hadde mysst fokus frå 1 omgang. Fuvo som var motstander kom seg tilbake i kampen. Dei satte inn 2-1, 2-2, 3-2 og 4-2. Det såg ut som det var slutt for vartdal med berre 20 min igjen av kampen. Neida Vartdal kom seg tilbake med 2 mål frå kapteinen Pete (Petter Ove).

Med berre 5 minutt igjen på klokka såg det ut til at det skulle ende 4-4. Vartdal hadde overtaket og spelte mange lange baller mot Nils Petter. Men 3. divisjonslaget hadde en annen tanke. Ei feilpasning førte til at Fuvo tok tilbake ledelsen. Kampen endte 5-4. DEt var uansett en kjempe kamp av Vartdal. Vi hadde ballen mest og burde ha vunnet kampen enkelt. Banens beste var Nils Petter.

Etter kampen va de go stemning. Alle fann fram godeklea sine å for på butikken å kjøpte noke godt.

No sitte vi "kyllingane" å skrive blogg, menst dei gamle sitte å kosa sej. I morga vende vi snuten heim til kalde snøfulle sunnmøre. No skal vi sjå om de gamle har gått hjem, eller om festen e fortsatt i gang. Over å ut, Kyllingane! (Jon Olav, Morten og Steffen)