tirsdag 17. juni 2014

Vartdal - Sunnylven/Stranda 2

Med sju poeng på sine tre siste kampar har Vartdal starta poengsankrigen i årets 5.divisjon.
Vartdal var favorittar då sunnylven/Stranda 2 vart motstandera på heimebane tirsdag. Bortelaget stod med tre poeng på sine sju første kampar, og låg nest sist på tabellen.
Etter ei rotete opning på kampen senste Petter Ove vertane i føringa då det var spelt ein halvtime. Heimelaget fekk blod på tann og fire minutt seinare dobla Rolf-Audun leiinga. Eit sjølvmål etter 38 minutt gjorde at Vartdal kunne gå til pause med ein komfortabel 3 - 0 leiing.

2.omgang såg ut til å verte mållaus til det nærma seg slutten. Rolf-Audun sette inn sitt andre mål for dagen etter 88 min, og eit minutt seinare fastsette Arthur sluttresultatet til 5 - 0.